top of page
kleinehuisje.jpg

STILLEVENS SCHILDEREN

ZATERDAG 10 OKTOBER

Een zaterdag stilleven tekenen en schilderen in schildersdorp Laren

Zaterdag de tiende oktober pakken we het stilleven aan! We verzamelen interessante objecten bij elkaar, maken daar een mooie compositie van en gaan aan het schetsen. Vervolgens werk je jouw beste schets onder begeleiding uit tot een olieverfschilderij. Schrijf je in en doe mee!

Wine & Painting Night

VOOR WIE?

De dagen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden, voor jong en oud. Schilders en docenten Friso de Hartog en Pepijn van den Wall Bake beheersen een breed scala aan technieken. De lessen en instructies worden toegespitst op individueel niveau. Een perfect uitje voor met vrienden of familie.

169736_496707986672_7504963_o.jpg

DOOR WIE?

Friso de Hartog en Pepijn Bake schilderen al sinds kind af aan samen zoals te zien is op deze foto uit de jaren negentig waar ze trots hun gezamelijke dorpsgezicht tonen. Pepijn studeerde aan de Wackers Academie in Amsterdam en Friso aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht.  Inmiddels zijn ze beiden aardig vaardig in een scala van stijlen en technieken waar ze je graag de fijne kneepjes van onthullen.

Oil Painting Workshop

MATERIALEN

Er zullen tekenspullen, olieverf en olieverfpapier zijn. Verder zullen we proberen voor iedereen een ezel te regelen. Maar neem vooral ook je eigen favoriete materialen en veld-ezel mee mocht je die hebben!

PepijnKlein.jpg

VERF & BUITENLUCHT

Er is niets fijner dan buiten tekenen en schilderen. Met ezels en al trekken we er op uit om het natuurschoon vast te leggen. Het doel is om zo veel mogelijk buiten bezig te gaan. Mocht het weer dat niet toelaten dan is er een groot atelier waar we bijvoorbeeld stillevens en modellen kunnen schilderen.

kleinehuisje.jpg

SCHILDERDAG LAREN

Schilderdag in schildersdorp Laren

VRAGEN? STUUR ONS EEN BERICHTJE!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page